Openingstijden

Bezichtigen van de stalling – op afspraak.

Onze stallingslocatie is 6 dagen per week (maandag t/m zaterdag) op afspraak te bezoeken/bezichtigen. Wij hanteren doorgaans de openingstijden tussen 8:00 t/m 20:00.

Ophalen van uw eigendom – op afspraak.

Ophalen van uw eigendom is te allen tijde mogelijk, mits u dit 24 uur van tevoren telefonisch heeft doorgegeven middels bellen of via een whatsapp. Nadat er telefonisch contact is geweest, zetten wij uw eigendom op het buitenterrein. Vervolgens kunt u uw eigendom ophalen wanneer het u uitkomt. Met behulp van uw telefoon kunt het beveiligde hek openen.

Bij het intakegesprek ontvangt u details over de Dom Key-app. Met deze app kunt u het beveiligde hek openen. Stalhouders kunnen de app downloaden vanuit zowel de Google Play Store als de Apple App Store.

Terugbrengen van uw eigendom – zonder afspraak.

Terugbrengen van uw eigendom kan zonder afspraak. Laat ons wel telefonisch weten of u wilt dat wij u eigendom binnen plaatsen.

Tijdelijk stallen op buitenterrein – zonder afspraak.

Wilt u voor een bepaalde periode alleen in de weekenden met uw eigendom op pad en deze doordeweeks op de stallingslocatie laten? Dat is geen probleem. Uw eigendom blijft dan voor een bepaalde periode op het buitenterrein staan zodat u er zelf toegang tot heeft en daarom geen ophaalafspraak hoeft te maken. Wilt u voor een bepaalde periode alleen in de weekenden met uw eigendom op pad en deze doordeweeks op de stallingslocatie laten? Dat is geen probleem. Uw eigendom blijft dan voor een bepaalde periode op het buitenterrein staan zodat u er zelf toegang tot heeft en daarom geen ophaalafspraak hoeft te maken.